Jaume Matas: “Fa molts anys que necessitem un nou institut a La Sagrera”

El president de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera, Jaume Matas, ha reclamat avui la creació d’un nou institut a La Sagrera en una entrevista a BTV Ràdio.

“No és una reclamació d’ara, necessitem un institut des de fa molts anys”, ha dit Jaume Matas. També ha explicat que el curs 2015-2016 més d’una vintena de nens van quedar fora de l’únic institut públic de La Sagrera i van haver d’anar a fer la secundària a altres barris. “Defensem una educació de proximitat, és un tema també de conciliació familiar i creiem que han de poder seguir estudiant a prop de casa”.

La situació s’agreujarà els pròxims anys, amb la incorporació a la secundària dels alumnes provinents de les noves escoles que s’han creat al barri. Segons el president dels veïns i veïnes de La Sagrera “no tenim cap proposta del Consorci d’Educació” i ha afegit que “les mobilitzacions continuaran si no hi ha cap contacte per la seva part”.

El col·lectiu de famílies i les entitats del barri, incloent l’AVV de La Sagrera i la Coordinadora d’AMPES de Sant Andreu, tenen previst seguir fent accions per fer visible la seva petició d’un nou institut públic.

2017-01-24T10:20:43+00:00

Leave A Comment