Teixim per aconseguir un nou institut públic a La Sagrera

Teixim institut, teixim educació, teixim barri. Aquests dies les dones del Taller voluntari de labors del barri de La Sagrera estan col·laborant amb #instiaLaSagrera per demanar un nou institut públic. S’han reunit a La Barraca i s’han posat a teixir moneders, bosses i fundes per a mòbil. Així s’han sumat a tota la colla de les veïnes Enganxillades que ja fa dies que col·laboren de manera altruïsta per a #instiaLaSagrera.

Les voluntàries del Taller de labors s’han mostrat entusiasmades de participar per aconseguir el nou institut, que ja fa temps que els veins i veïnes del barri estan reclamant. Els moneders i altres productes de ganxet que s’estan produïnt són perquè el col·lectiu #instiaLaSagrera pugui oferir-los a canvi de col·laboracions econòmiques per ajudar a tirar endavant la campanya.

Si us agrada fer ganxet i voleu col·laborar amb la campanya, trobareu a les enganxillades a les xarxes socials amb l’etiqueta #teiximinstitut. La unió de tot el barri serà la força per aconseguir el tan necessari institut!

Aquí us deixem unes quantes imatges de les voluntàries. Gràcies!

2017-02-11T15:27:13+00:00

Leave A Comment