Vols fer institut a La Sagrera aquest Carnestoltes? Surt al carrer amb la nostra comparsa!

Us ho vam prometre fa uns dies, i aquí estem per explicar-vos com podeu col·laborar aquest Carnestoltes amb #instiaLaSagrera per aconseguir un nou institut públic al barri. Participeu a la nostra comparsa el dissabte 25 i canteu amb nosaltres la cançó oficial de #instiaLaSagrera. Volem que tothom senti que el nostre barri necessita aquest nou institut.

Anem a pams. El primer que necessiteu és la difressa. Com ja us vam avançar, això va de micos. Cal que porteu com a mínim una màscara de mico (però si voleu portar la cua o la disfressa sencera, doncs també va bé). I ara sabreu perquè. El motiu és aquest:

No, no ens hem tornat bojos. És que la cançó oficial de #instiaLaSagrera té la mateixa música que la cançó de Bruno Mars. Però la lletra és ben diferent. Us la posem aquí per si ja us la voleu anar aprenent:

Canço Fem un institut

Si no sabeu com fer-vos la disfressa de mico, no patiu. El mateix dissabte 25 de febrer, al matí, hi haurà un taller per fer màscares i així ja us la podreu emportar posada. Els pròxims dies us confirmarem l’hora i el lloc on es farà aquest taller, seguiu-nos al blog i a les nostres xarxes per estar al dia de tot.

I finalment, l’altra cosa que necessiteu és una samarreta de #instiaLaSagrera. Les podeu aconseguir a l’oficina de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera, al Centre Cívic La Barraca del carrer Martí Molins.

Ja ho sabeu, us esperem el dia 25, a les 16:30 als Jardins d’Elx, per passar el Carnestoltes amb la comparsa de #instiaLaSagrera. Com més serem, més soroll farem per demanar el nou institut públic del barri. Amb la samarreta, la disfressa de mico i moltes ganes de cantar la cançó oficial “Fem un institut” i passar tots junts una bona estona fent institut!

2017-06-22T06:52:44+00:00

One Comment

  1. […] recordeu que heu de portar-la per venir a la comparsa de Carnestoltes, el dissabte 25, i també a tots els actes reivindicatius que anirem organitzant les pròximes […]

Leave A Comment