#instiaLaSagrera, també al Passeig per l’educació de Sant Andreu

#instiaLaSagrera ha participat avui al Passeig per l’educació organitzat per la Coordinadora d’AMPES de Sant Andreu. Un acte lúdic i reivindicatiu a favor de l’escola pública, que s’ha fet a la plaça Orfila. #instiaLa Sagrera ha aprofitat per fer arribar a totes les famílies que s’hi han apropat la necessitat d’un nou institut públic al barri de La Sagrera, ja que la manca de places és cada vegada més greu.

Amb l’organització del Passeig per l’educació les AMPES han volgut explicar la feina que fan cada dia a les escoles i ajudar a resoldre dubtes, aprofitant que en aquestes dates moltes famílies estan en procés d’informar-se per fer la preinscripció. També s’ha donat visibilitat a les diferents necessitats i reivindicacions existents, com ara la creació d’un nou institut públic a La Sagrera.

#instiaLaSagrera ha muntat un estand on s’explicava a totes les famílies que s’apropaven la situació actual de l’educació secundària, i la manca de places en instituts públics, una situació que s’agreujarà en els pròxims anys. Les famílies també podien endur-se una samarreta #instiaLaSagrera o alguns dels moneders que les veïnes i veïns del barri estan teixint per col·laborar amb aquesta causa.

Els mitjans de comunicació també s’han fet ressò de la jornada reivindicativa d’avui, destacant precisament la manca de places de secundària.

 

2017-02-19T22:24:23+00:00

Leave A Comment