Aquest Carnestoltes tot el barri de La Sagrera cantarà i ballarà amb “Fem institut”!

Aquest dissabte 25 veniu a la comparsa de #instiaLaSagrera de la rua de Carnestoltes. Farem cantar i ballar tot el barri al ritme de la nostra cançó oficial “Fem institut” per demanar la construcció d’un nou institut públic a La Sagrera.

Com ja us hem anat explicant, aquest Carnestoltes volem que tot el barri ens senti. La Sagrera necessita un nou institut per als seus nois i noies, que ara no tenen prou places públiques per estudiar secundària. Per això, us convidem a que vingueu amb nosaltres a la rua, el dissabte 25 a les 16:30h, disfressats de micos i amb la samarreta de #instiaLaSagrera.

Durant la rua presentarem la nostra cançó oficial “Fem institut”, que els nens i nenes del barri han preparat i enregistrat amb l’ajuda de músics professionals que també han volgut col·laborar amb la campanya. Aquí teniu la lletra de la cançó, perquè la pugueu anar preparant. Com sabeu, és una versió de la cançó “The lazy song” del cantant Bruno Mars. Per això, anirem disfressats de micos com en el vídeoclip de la cançó original, però amb les samarretes de #instiaLaSagrera.

Per aquells que encara no teniu la disfressa de mico, el dissabte a partir de les 11h ens trobareu a la plaça Jardins d’Elx on farem un taller per fer les màscares, orelles i cua de micos. A més a més, us recordem que les samarretes es poden aconseguir a l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera, al centre cívic La Barraca del carrer Martí Molins, els dimarts, dijous i divendres de 18 a 20h.

Us esperem dissabte a la rua per fer cantar i ballar tot el barri per demanar el nou institut!

2017-02-22T08:55:04+00:00

One Comment

  1. […] Voleu visitar el blog de #instiaLaSagrera? Feu clic en aquests enllaç. […]

Leave A Comment