El dimecres 1, tots i totes a la plaça Orfila per demanar un nou institut

El pròxim dimecres el plenari del districte de Sant Andreu donarà suport a una declaració institucional que demana un nou institut a La Sagrera.

Per això us convoquem a tots i totes el dimecres 1 de març, a les 18h, davant de la seu del districte de Sant Andreu, a la plaça Orfila. Rebrem als representants dels grups municipals que participaran al plenari, i els cantarem la nostra cançó “Fem institut”. Així celebrarem que TOTS els grups municipals donaran suport a la declaració institucional a favor de la creació del nou institut.

En aquesta declaració s’exposa la situació de manca de places públiques de secundària a La Sagrera, i la necessitat de fer un nou institut que ho resolgui. Perquè la inversió en educació de qualitat és inversió en el futur. I perquè els centres educatius són la base de la cohesió i la vida comunitària als barris. Per aquest motiu les famílies que formem el col·lectiu #instiaLaSagrera no volem que els nostres fills i filles hagin de marxar a instituts d’altres barris, augmentant la massificació dels centres ja existents.

La reivindicació d’un institut a La Sagrera.

La petició d’aquest institut és una llarga reinvindicació de fa més de 20 anys per part de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera, i té  el suport de la Coordinadora d’AMPAs de Sant Andreu. Totes dues entitats s’han adherit a la campanya “A La Sagrera fem institut”, impulsada per #instiaLaSagrera.

La declaració que s’aprovarà dimecres vinent acorda que el Consell del Districte de Sant Andreu donarà el seu suport a la campanya. També s’instarà al Consorci d’Educació a planificar la creació d’aquest nou institut, i a les administracions autonòmica i local a posar el sòl i la dotació pressupostària perquè el nou institut de La Sagrera sigui una realitat el més aviat possible.

La cita.

Per tot això, necessitem que totes i tots vingueu dimecres a les 18h, amb les vostres samarretes #instiaLaSagrera, a donar el vostre suport a la campanya. Us esperem!

Participa, convida i comparteix → apunta’t a la trobada al Facebook i convida els teus contactes.

#instialasagrera #feminstitut #fembarri #lasagrera #educaciopublica

2017-02-23T14:14:12+00:00

Leave A Comment