Tots els partits polítics a favor del nou institut: ara és hora de passar als fets

El plenari del districte de Sant Andreu ha aprovat avui per unanimitat de tots els partits polítics una declaració a favor de la construcció del nou institut públic a La Sagrera. Ara cal que compleixin amb aquest compromís i facin possible que l’institut sigui una realitat el curs 2019-2020, tal com demana el col·lectiu #instiaLaSagrera, l’Associació de Veïns i Veïnes i la Coordinadora d’AMPAs de Sant Andreu.

La declaració exposa la situació de manca de places públiques de secundària a La Sagrera, i la necessitat de fer un nou institut que ho resolgui. Per això s’insta al Consorci d’Educació a planificar la creació d’aquest nou institut, i a les administracions autonòmica i local a posar el sòl i la dotació pressupostària perquè el nou institut de La Sagrera sigui una realitat. Podeu llegir el text íntegre de la declaració aprovada aquí:

Declaració institucional Plenari Sant Andreu

El col·lectiu #instiaLaSagrera ha rebut els representants del plenari amb una concentració a la plaça Orfila.

Durant el plenari, la plaça Orfila s’ha omplert de famílies del col·lectiu #instiaLaSagrera que han rebut als representants dels partits polítics amb les samarretes verdes reivindicatives de la campanya, i cantant i ballant la cançó oficial “Fem institut”. Des del col·lectiu es valora molt positivament la participació popular a les accions que s’organitzen, i també al suport que s’està rebent des dels partits polítics, que ara cal que es converteixin en una realitat.

2017-03-01T22:29:29+00:00

Leave A Comment