Omplim La Sagrera de pancartes per l’institut! Ens ajudes?

Tenim un nou repte: volem que tothom que es passegi pels carrers de La Sagrera sàpiga que necessitem un nou institut públic per a les nostres filles i fills. Per això, volem omplir finestres i balcons amb pancartes on hi posi “A La Sagrera, fem institut!”. Veniu al taller de pancartes que farem el diumenge 19 de març i les farem junts!

Omplim els carrers del color verd de #instiaLaSagrera! Volem que tothom s’assabenti de la nostra reivindicació, per això us necessitem perquè a tots els balcons i finestres pengin pancartes.

Us ho posem fàcil: tots els veïns i veïnes de La Sagrera que ho vulguin podran ferse la seva pròpia pancarta per emportar-se-la després a casa seva. El taller de pancartes es farà el diumenge 19, a la plaça Jardins d’Elx a partir de les 11h del matí i fins a les 13:30h.

Nosaltres portarem tots el materials per poder fabricar-les, vosaltres només heu de portar les ganes de col·laborar amb #instiaLaSagrera. Us esperem el dia 19!

 

2017-03-04T09:39:11+00:00

Leave A Comment