Arriba la MacroFesta InstiaLaSagrera, el divendres 16 de juny

El curs escolar ja està a punt d’acabar, però nosaltres seguim sortint al carrer per fer sentir la nostra veu i demanar un nou institut públic per al barri de La Sagrera. Per això el pròxim divendres 16 de juny farem una gran festa popular a la Plaça Assemblea de Catalunya on tots i totes esteu convidats.

La festa començarà a les 17h de la tarda i hi haurà de tot: música, ball i batucada. I també presentarem el vídeo de la nostra cançó oficial “Fem institut”! Us esperem a tots i totes per cantar i ballar amb nosaltres.

Aquest és el programa de la festa:

  • 17.30h Ball en família amb Crecer en movimiento
  • 18:30 Salsa amb Jorge Díaz
  • 19:30 Batucada a càrrec de SIROKO
  • 20h Concert de swing amb Carrie Lewis and Heavenly Swingtet
  • 21:30h Presentació del vídeo “Fem institut” de InstiaLaSagrera

I durant tota la tarda, massatges amb Heaven (amb una col·laboració mínima de 10€).

Veniu a la MacroFesta InstiaLaSagrera per compartir música, dansa, batucada… i la gran presentació especial del nostre vídeo “Fem institut”. Tothom és benvingut, perquè estem segurs que, amb l’ajuda de tots i totes, aconseguirem un nou institut públic per al barri! Us esperem!

2017-06-07T20:21:16+00:00

Leave A Comment