Amb el nou curs seguim cap a l’institut

#instialasagrera comença el curs carregat d’energia i amb tanta embranzida que anirem #patinantcapalinsti. També es mantindran les trobades de #teiximinstitut. De ben segur que ambdues propostes ajudaran a tenir un nou institut públic a La Sagrera.

L’arribada del curs escolar ens recorda que hem de continuar demanant un nou institut públic a la Sagrera, som les famílies les que hem de demanar un nou institut, públic i de qualitat a les adminstracions. Fem sentir la nostra veu!

Aquest estiu, algunes famílies han fet arribar el nostre crit #instialasagrera arreu, s’han desplaçat a diferents indrets i s’han fotografiat amb la samarreta o la xapa de l’institut. Així doncs, amb l’etiqueta de #feminstitut hem pogut fer castells de sorra o refrescar-nos amb un salt d’aigua.

Continuaran les enganxillades de #teiximinstitut, on diferents persones es troben per teixir materials per promocionar l’institut de La Sagrera: bolsos, moneders, roses…

Des de l’abril un grup de famílies es troben per patinar plegades i demanar un nou institut públic per a La Sagrera. Amb #patinantcapalinsti es pretén donar a conèixer la nostra campanya, que té el suport de l’Associació de veïns de La Sagrera i de la Coordinadora d’AMPES de Sant Andreu. Ben aviat el col·lectiu de patinadors farà una nova trobada. Recordeu que si us hi voleu afegir només cal que porteu la vostra samarreta de #feminstitut.

Tot plegat, són accions per fer sentir el nostre crit: Volem un nou institut públic a La Sagrera!

2017-09-17T23:19:58+00:00

Leave A Comment